вторник, 20 марта 2018 г.

FLUX ІГРОВА ЕКОСИСТЕМА



FLUX - унікальна глобальна ігрова платформа, яка об'єднує всі частини екосистеми ігрових технологій, де гравці, розробники, торговці та ігрове співтовариство можуть перетворити свій час та потреби в грошах за допомогою ігрового маркера FLUX COIN. Одночасно це платформа для конкурентних ігор, ринок для ігор, онлайн-трансляції (потоки) та платформа для торгівлі іграми.

Ігрова індустрія є одним з найбільших і перспективних ринків на планеті. Найбільша помилка полягає в тому, що це передбачає лише ігрову частину, але є набагато більше, ніж це. Поточна індустрія є однією з найбільш недооцінених, особливо якщо врахувати її поєднання з іграми. Обіг трансакцій, що проходить через ігрові платформи, зростає експоненціально, але водночас призводить до деяких проблем.

Одна з головних проблем - брак ліквідності в системі. Геймери витрачають години, щоб поліпшити свої конкурентні навички та виграш, забирати рідкісні артефакти, купувати певні шкури, покращувати їх характер, але коли вони хочуть обміняти один з них, вони повинні покладатися на централізовані платіжні системи, які забезпечують більшість зовнішніх ринків. Бачення компанії Flux полягає в охопленні глобального ринку ігрового простору та створення повної екосистеми, яка буде корисною всім її користувачам та зацікавленим сторонам. Ми раді запросити всіх, щоб вони стали частиною всесвітнього глобального бізнесу.

Екосистема
Екосистема Flux об'єднує всі компоненти галузі. Тепер усі можуть заробити нагороди, які вони заслуговують на токені Flux, які можна легко обміняти на відкритому ринку. Екосистема побудована навколо ігрових процесів. Хоча гравці конкурують і заробляють в Game1, використовуючи платформу Matchmaking і торгові об'єкти, пов'язані з Game1 в торговій платформі FLUX. Flux дозволяє кожному гравцеві змагатися в іграх зі списку доступних ігор і заробляти гроші противника після успішної перемоги.

Екосистема Flux матиме свою торговельну платформу, де кожен учасник може продавати товари, доступні в магазині Flux.
Кожна покупка буде негайно оброблена нашим сервером, а продукт або послуга миттєво зараховується на рахунок геймера.
Віртуальні активи, які можна було б продавати у FLUX:
- в грі предмети
- цифрові скіни
- в грі валюти

- пакети цифрових ігор

Щоб забезпечити безпечний та прозорий процес зварювання, наша система використовуватиме розумні контракти. Таким чином, кожна гра складатиметься з 2 гравців та власного арбітра / депозитного рахунку (Gaming Vendor, Gaming Source та база даних, що підлягає перевірці спеціально), яка визначатиме результат гри.

FLUX буде доступний для платформ Windows, MacOS, Linux, Windows Phone, iOS, Android.

FLUX Market - це ринок для розробників, який спрямований на монетизацію конкурентних ігор. FLUX бере 0% комісію для завантаження або покупки в грі, зроблених за допомогою мобільних додатків для таких видів ігор.

У цьому випадку, FLUX допомагає розробникам збільшувати попит на свої ігри та отримувати додаткові прибутки, а також надає їм можливість розповсюджувати ігри без сплати комісії.




ТОКЕН 
Символ: FLUX
Основа токену: FLUX побудований як токен ERC20 на блок-схемі Ethereum.
Продаж токенів
Публічний етап відбудеться 17 квітня

Soft Cap: ДОСЯГНЕНО
Курс обміну: 1 FLUX TOKEN = 0,5 $
Стан проекту: закрита бета-версія
Прийнята криптокультурна система оплати продажів токенів: Ethereum (ETH), біткіни (BTC), USDT, DASH, ETC, LTC, ZEC, VISA, MASTERCARD, USD, EUR, SHAPESHIFT, BNB, KCS.

Дорожня Карта
ЛІТО 2016 ~ Створення концепції та збір команди
ЛИСТОПАД 2016 ~ Демо-розробка завершена
МАЙ 2017 ~ Виробнича версія архітектури розроблена
Липень 2017 р. Розвиток MVP закінчився
АВГУСТ 2017 ~ Розпочато розробку мобільного клієнта
ПЕРШИЙ СЕРЕДНЯ 2017 р. ~ Період тестування MVP закінчився
20 листопада - випуск MVP кампанії заохочення
1 грудня - передпродаж
10 грудня - попередня ICO
КВІТНЯ 2018 РОКУ ~ Випуск ПК версії PUBLIC TOKEN SALE
МАЄ 2018 р. ~ Токен FLUX перелічено на біржі
2018 3 квартал ~ Мобільний клієнт, торгівля та розробка ринку випуску
2019 2 КВАРТАЛЬЯ ~ Випуск платформи з потоком та грошима
2020 ~ Розширення та масштабування екосистеми FLUX

Команда

Консультанти

Комментариев нет:

Отправить комментарий